We matchen verkooptalenten met fantastische startups, scaleups en internationale bedrijven!

ONZE MISSIE

Het is de missie van Brightbiz om topverkopers te creëren, door goede verkooptalenten uit te kiezen en hen te trainen en te connecteren met de beste startups en scaleups, waar ze verder zullen worden gecoacht!

Elk getalenteerde kandidaat die het ‘Winning Sales Program® Certificaat’ ontvangt, kan een succesvolle verkoopcarrière verwachten. Er zijn daarna nog slechts twee dingen nodig: motivatie & hard werken!

Ik was nog niet zeker rond mijn carrièrekeuze… Ik koos voor een job in de “verkoop”…en nu beleef ik de tijd van mijn leven!

Het is zo opwindend om elke dag nieuwe mensen op andere plaatsen te ontmoeten, en steeds opnieuw in verschillende situaties terecht te komen!

Het is zo fijn, om te horen wanneer klanten zeggen dat je een goede job hebt uitgevoerd en dat ze heel tevreden zijn met de geleverde oplossing.

 


Filip Hoornaert

CEO of Aqtor, voormalig Verkoopdirecteur bij Xerox

“Werken in de verkoop zal je leven veranderen! Het is waarschijnlijk een van de meest opwindende jobs die er bestaan.”

GA VOOR EEN SALES JOB!

Kies hieronder de optie die het beste past bij je ervaring.

VOOR BEGINNERS IN DE VERKOOP

Je bent op zoek naar een job, en je hebt een dynamische persoonlijkheid, je bent als student pas afgestudeerd, of je wenst gewoon van job te veranderen en de verkoop spreekt je aan, en je wenst een succesvolle carrière uit te bouwen?

Waarom probeer je geen spannende job in de verkoop?!

VOOR VERKOPERS MET ERVARING

Je hebt reeds verkoopervaring, maar je wenst een nieuwe uitdaging bij een andere onderneming, en je wenst je limieten te overschrijden? Waarom bekijk je onze boeiende opportuniteiten eens niet?!

We koppelen jouw verkooptalent met (nationale en internationale) veelbelovende startup en ‘booming’ scaleups.

HOE WERKT HET?

Kies één van opties hierboven, en je komt terecht op ons rekruteringsplatform. Hier vind je verder alle details en kan je je CV opladen.

  • Indien je aan de vereisten van een sterke sales kandidaat voldoet, dan feliciteren we je graag, want dan ben je geselecteerd!
  • We vragen je dan om je interessante profiel te tonen aan de hand van ‘persoonlijkheidsquiz’ en een ‘video interview’.
  • Indien je geselecteerd bent dan kunnen we meteen onze samenwerking starten. Laten we eraan beginnen?!
Aangedreven door