BrightBiz transformeert Startups en KMO’s in #SalesHeroes die hun bedrijf naar succes leiden.

Met training, coaching, en talent management kunnen we iedereen of elk team ondersteunen om hun “groot idée” te verkopen, en een snelle groei te realiseren.

Verder is het de missie van BrightBiz om bedrijven te helpen om hun verkoopomzet en marges te ‘boosten’.

De verkoopcultuur die we willen laten doordringen in je bedrijf heeft al herhaaldelijk bewezen omzetgroei, marges en cashflow te kunnen laten ‘boosten’.

Onze #SalesNights creëren een gemeenschap van #SalesHeroes die hun bedrijven leiden naar grote “verkoopoverwinningen” zelfs op een globale schaal.

De oprichters, Philippe Szombat en Pascal Pytel, zijn verkoopgoeroes wiens gezamenlijke verwezenlijkingen met ‘Tech-startups’ en ‘Fortune 500 bedrijven’ onvergelijkbaar zijn in België.

Philippe Szombat

Ja, Philippe Szombat is een meester verkoper met een benijdenswaardig orderboek. Maar, het is niet het overschrijden van verkooptargets dat Philippe in business hield gedurende 20 jaar. Het zijn de vervulde dromen, de geboren bedrijven, de gecreëerde jobs en tenslotte de levens die hij veranderde.

Nergens is dit meer waar dan bij startups; ondernemers die worstelen om hun ‘groot idee’ te verkopen, zijn zijn ideale klanten. Hen in staat stellen om hun ambities te realiseren d.m.v. verkoopstrategieën, verkooptechnieken en mentale begeleiding, is zijn reden van bestaan. En ‘Tech-verkopers’ begeleiden zijn duidelijk zijn sterkste kant.

Philippe zijn record van verwezenlijkingen bij innovatie leiders zoals Oracle, Hewlett-Packard en Xerox tonen dat hij weet hoe hij markten snel moet doen bewegen. Het met succes en van de grond af opstarten van een internationaal sales team voor ‘TweetWall Pro’ gaf de doorslag voor zijn huidige bezigheden als trainer-coach. Met meer dan100 succesvolle startup klanten bewijst hij het in zich te hebben.

Talen

Frans –Engels – Nederlands – Spaans – Hongaars

Pascal Pytel

Pascal Pytel heeft ondertussen 30 jaar ervaring als verkoper, verkoopmanager, recruiter en trainer voor topbedrijven in de hightech industrie. Met BrightBiz biedt hij zijn weelde aan expertise en ervaring aan startups aan.

Het ‘van kop tot teen’ doordrenken van bedrijven met een winnende verkoopcultuur is wat Pascal het beste doet. Sinds hij startte als verkoper bij Xerox in de jaren 80 in België, is Pascal bezig met het ontwikkelen en verfijnen van zijn trainingsprogramma. Vandaag is zijn cursus algemeen aanvaard als een van de meest complete, praktische en efficiëntste binnen de markt van de verkoopopleidingen.

Met zijn messcherpe inzichten en zijn steenharde adviezen, staat Pascal steeds klaar om hulp te bieden bij de zwaarste verkoopuitdagingen van zijn klanten. Er is bijna geen enkele verkoopsituatie die hem ongekend is en die hij nog niet met klanten heeft gecoached om te helpen overwinnen. Met o.a. een diploma in ‘pedagogische wetenschappen’ helpt hij mensen om hun potentieel in te zien en te optimaliseren, zodat ze controle kunnen nemen over hun eigen succes.

Talen

Nederlands – Frans – Engels – Spaans