Verkoopopleiding die zichzelf terugbetaalt

Wanneer we onze startups trainen, dan is het onze bedoeling dat de training zichzelf betaalt. Hoe? Gewoon omdat de training voor extra verkoop zorgt, wat de benzine voor uw onderneming is, met cash-flow en extra jobs tot gevolg.

Sortlist team

SortList was bij de eerste start-ups die we trainden in 2014. De oprichters Thibaut Vanderhofstadt, Nicolas Finet, Michael Valette en Charles De Groote namen een intensieve twee-daagse training gespreid over twee weken.

Zoals bij vele ondernemers, was hun product nog niet perfect.

Maar ze dienden hun product toch op de markt te brengen om cash te genereren voor verdere ontwikkeling. En met onze verkoopsopleiding is dit exact wat ze deden. En op een zodanige wijze dat al hun verwachtingen werden overtroffen.

Na de eerste sessie tekenden ze 5 contracten.

Na de tweede sessie tekenden ze meteen 15 contracten. In slechts twee weken hadden ze de het nodige geld bij elkaar gebracht voor de business en verwezenlijkten ze ook een groeiende klantenlijst die industrienieuws werd.

Dit verkoopsrecord was de kritische factor die ervoor zorgde dat investeerders vervolgens 550.000 Euro investeerden in Sortlist. En dit is precies waarover het bij Sortlist gaat.

Startups mogen gewoonweg niet mogen nalaten om in opleiding te investeren!

Contacteer ons vandaag nog om eraan te beginnen.